2016-09-11 10:03:47• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Ez a nap nagyszerű lesz

Napi horoszkóp szeptember 11-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Pompásnak ígérkezik ez a nap. A magánéletében nagyon sok kellemes percet ígér. Élvezze a kedvesével eltöltött órákat. Este nagyon jól fogják érezni magukat.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Vénusz a Mérleg jegyében áll. Kellemes, vidám és laza napnak nézünk elébe. Nyugodtan tervezhet akár több dolgot is mára. Délután érdekes emberek látogatása várható.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Vénusz és a Jupiter is a legjobb fényszöget veti Önre. Örülhet a baráti és a családi társaságnak. Kedvese és Ön most különösen közel állhatnak egymáshoz. Valóban boldog lehet.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Bak jegyében áll. Az Önnel szemben álló jegyben javítja az Ön hangulatát. Ez a nap tökéletes mindenre, főleg a pihenésre!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Több bolygó is a legjobb kapcsolatban van az Ön jegyével, így remek napra számíthat, főleg, ha otthon tölti ezt a vasárnapot. Ha úgy érzi, itt az ideje a lustálkodásnak, semmi sem fogja ebben megakadályozni. Este viszont már hívja meg a barátait vacsorázni.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22. 
Bár van néhány konfliktus, amit meg kellene beszélniük a párjával, lehetőleg ne mára időzítse ezek tisztázását. Azzal teszi a legjobbat, ha most inkább az új, közös élményekre koncentrálnak! A pénzügyekkel legyen óvatos, valaki becsaphatja vásárlás közben.Élvezze az életet! A Jupiter ugyan elhagyta már az Ön jegyét, de a Nap együtt áll az uralmi helyzetében lévő Merkúrral. Sok olyan emberrel találkozhat, akik az Ön számára különösen kedvesek, ezt a napot pedig nagyon fogja élvezni.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.H
A Mérleg jegyében áll a két szerencsebolygó, kaphatna-e Ön többet a csillagoktól? Az este túl szépnek látszik ahhoz, hogy csak a tévé szórakoztassa - menjen egy kicsit mulatni!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Bak jegyében áll, ám a Vénusz és a Jupiter azon dolgoznak, hogy megoldják az Ön gondjait. Nyugodjon meg, minden úgy fog sikerülni, ahogyan tervezte. Tökéletesen elégedett lehet. Teljesen kiegyensúlyozott napnak néz elébe.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Pozitív fejlemények várhatóak a magánéletében, de ne legyen türelmetlen, adjon időt a változásoknak. A családi életét nehezítő konfliktusok is rendeződnek, végre nyugalom van az otthonában. Egy érdekes találkozás új lehetőségeket hozhat el az életébe!

Bak: XII. 22. - I. 19. 
Csak azt tegye, amiben örömét is leli. A Hold a Bak jegyében áll. Ezen a napon legyen a családjával. Kitűnően fogja érezni magát. Egy flörtből könnyen lehet akár több is, ha bízik önmagában és az érzéseiben.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Vénusz és a Jupiter is a Mérleg jegyéből lesi az Ön kívánságait. Ez egy nagyon boldog vasárnapnak ígérkezik. Már a reggelinél érezheti ezt. Ha már társaságban van, sziporkázni fog a humora. Szuper órák várnak Önre.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Bak jegyében áll, a Nap és a Merkúr az Önnel szemben lévő jegyből segíti Önt. Vidáman ébred, és ezt a hangulatot sikerül megőrizni lefekvésig.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: